Tel: 030456440
Mob: 0604564460
Ulica: Zeleni bulevar br.11

Prenoćište Cristal Bor

 

Ukoliko ste u potrazi za kvalitetnim i povoljnim smeštajem u Boru, a da je na odličnoj lokaciji, ne morate da tražite dalje. Pronašli ste najbolje prenoćište u Boru. Prenoćište Cristal, novo konačište, pruža vam najbolji smeštaj u Boru i priliku da vaš odmor, ili poslovne obaveze sprovedete na najkvalitetniji način. Mnoge dobre stvari su rečene o našem konačištu, a ovo su samo neke od karakteristika koje konačište čine vrhunskim smeštajem u Boru i okolini.

Moderne i visoko kvalitetne sobe pružiće vam odmor kakav možete samo poželeti !!! Svaka soba je uradjena u drugoj kombinaciji živih i modernih boja što možete videti klikom na meni Sobe.

U našoj srdačnoj ponudi nalazi se 8 klimatizovanih soba sa besplatnim Wi Fi internetom i plazma televizorima sa kablovskom televizijom koje gosti po želji mogu koristiti. Savremeno opremljeno konačište pružiće Vam komfor i udobnost na kakve ste navikli u Vašem domu. Svaka soba poseduje toalet sa tuš kabinom i potpuno je opremljena sobnim inventarom (posteljine, ćebad, peškiri, toalet pribor).

Za sve posetioce obezbedjen je besplatan parking pokriven video nadzorom tako da možete spokojno ostaviti vaš automobil i razgledati grad.

Konačište Cristal možete pronaći u ulici Zeleni Bulevar br.11. Smešteno u samom centru grada, naše konačište Cristal Bor je savršen izbor za sve one koji preferiraju mir i tišinu.

Visoki standard i savremen inventar

Sve naše sobe kompletno su opremljene za boravak bez potrebe za svojim domom. Svakog dana, slobodne sobe, se sređuju uz menjanje posteljine i peškira. Moderno kupatilo, sadrži sav neophodan inventar i toaletni pribor. Sobe su klimatizovane i opremeljene novim televizorima sa kablovskom televizijom. Raspolažemo sa osam soba, od toga šest dvokrevetnih, jedna trokrevetna i jedna soba sa francuskim krevetom.

Google Maps